Net-to Home

Net-To Home: uw ideale partner voor huishoudhulp

Zoekt u huishoudhulp? Dan heeft u met Net-To Home de ideale partner gevonden. Onze opgeleide en ervaren huishoudhelpsters werken op basis van dienstencheques en zorgen ervoor dat u na een drukke dag thuiskomt in een propere, kraaknette woning.

 

Vraag hier uw huishoudhulp

 

Dienstencheques: hoe werkt het precies?

Wat is een dienstencheque?

In het systeem met dienstencheques kan u als particulier een erkende onderneming betalen met dienstencheques voor huishoudelijk werk dat bij u thuis wordt verricht.

Hoe werkt een dienstencheque?

U schrijft zich in bij het dienstenchequesysteem van Sodexo, waarna u bij de bevestiging een gebruikersnummer ontvangt. Daarmee kan u dienstencheques bestellen. Na ontvangst van uw betaling, stuurt Sodexo de dienstencheques naar u op.
U maakt vervolgens een afspraak met Net-To Home. Zodra onze werknemer klaar is met zijn werk, overhandigt u hem of haar één dienstencheque per gepresteerd uur. Dit gebeurd digitaal of u overhandigd dit manueel aan de huishoudhulp.
U maakt vervolgens een telefonische afspraak met Net-To Home om U een poetsvrouw aan te bieden.

 

Wat kost een dienstencheque?

De werkzaamheden die worden uitgevoerd in het kader van de dienstencheques kosten u € 9,00 per uur. Na aftrek van belastingen of bij belastingvermindering wordt dat € 7,65 voor de regio Brussel, € 8,10 voor de Waalse regio en € 6,30 voor de Vlaamse regio. Wees gerust: er komen geen extra facturen, aanvraag- of dossierkosten bij.

Wie komt er bij mij thuis kuisen?

De huishoudhelpsters hebben een contract met gegarandeerde uren. Net-To Home zorgt voor een gestructureerd schema in hun werkregio. Met verschillende huishoudhelpsters in uw regio en zijn omliggende gemeenten, hebben we zeker een persoon die al bij u in de buurt werkt. Dezelfde huishoudhulp zal telkens voor u werken, tenzij u het anders aangeeft.


Waarom kiezen voor Net-To Home?

We zijn een bedrijf met een menselijke maat. We willen onze klant en medewerker op een persoonlijke manier behandelen.

  • ✓ Er kan niets foutgaan bij het invullen van de cheques, aangezien alle gegevens automatisch worden ingevuld.

  • ✓ Online worden eerst de oude dienstencheques gebruikt, waardoor de kans minder groot is dat uw dienstencheques vervallen.

  • ✓ U moet niet wachten op de levering van de post. U kan online meteen een aanvraag voor huishoudhulp doen.

  • ✓ U draagt uw steentje bij voor het milieu.

  • ✓ Door online te beheren, loopt u minder kans op diefstal of verlies van de cheque.Neem nu contact op met Net-To Home!

Bent U op zoek naar huishoudhulp? Vul hieronder dan uw gegevens in. Onze mensen nemen snel contact met u op om het aantal nodige uren, het werk dat moet worden verricht en de tijdstippen te bespreken.

NAAM + VOORNAAM:
E-MAILADRES:
TELEFOONNUMMER:
POSTCODE:
BESCHRIJF UW OPDRACHT (AARD + GEWENSTE REGELMAAT):