Poetshulp in Antwerpen

Woont u in Antwerpen en bent u op zoek naar een poetshulp die het verschil maakt? Net to Home staat in en rond Antwerpen bekend als een poetsdienst die het verschil maakt door te werken met professionele en betrouwbare poetsvrouwen. Een kwaliteitsvolle opleiding in combinatie met een mooie verloning maakt dat iedere huishoudhulp elke dag weer het beste van zichzelf geeft om uw woning te laten stralen en schitteren.

 

 


Een poetshulp in Antwerpen: vertrouwbaar en betrouwbaar

Het schoonmaken van uw woning laat u het liefst aan een vertrouwbare en betrouwbare poetshulp over. We begrijpen bij Net to Home maar al te goed dat dit enkel kan door een poetsvrouw aan huis te laten komen die vertrouwen uitstraalt en die het liefst bij u in de buurt woont. Hier niet om de haverklap een andere poetshulp, maar iemand waarmee u een vertrouwensrelatie kunt opbouwen en iemand die haar kunnen al heeft bewezen.

Bij onze keuze voor poetsvrouwen in en rond Gent gaan we als poetsdienst grondig te werk en laten we niets aan het toeval over. U kunt dan ook met een gerust hart de deur uit terwijl uw woning onder handen wordt genomen.


Via dienstencheques een poetsvrouw in Antwerpen

Het systeem van de dienstencheques is een systeem dat feilloos werkt en dat ervoor zorgt dat ook onze huishoudhulpen tijdig hun marktconforme loon naar werken krijgen. Betaling via dienstencheques doet u gewoon nadat onze huishoudhulp klaar is met poetsen. Dit kan zowel digitaal als via de klassieke papieren dienstencheques. Een gebruiksvriendelijke, snelle en efficiënte manier om van onze poetsdienst in Antwerpen te genieten. Voeg daar nog een belastingvermindering aan toe en uw woning laten poetsen wordt helemaal interessant!


Kwaliteit en gedrevenheid is onze poetshulp prioriteit

Een gedegen opleiding is de basis van een kwaliteitsvolle poetsdienst! Wij zijn er ons van bewust dat we moeten investeren in onze mensen zodat we niet alleen hen laten groeien, maar zodat we ook een continue dienstverlening kunnen aanbieden die aan uw eisen en wensen beantwoordt. Uw poetshulp in Antwerpen zal een zichtbaar verschil maken en zal ervoor zorgen dat u in alle comfort en in een nette woning aan de slag kunt.


Vertel ons je gewenste dagen en voorkeuren

We bezorgen u ons voorstel binnen 48u!


ONZE ANDERE KANTOREN


Net To Home - Brussels

Avenue de la Reine des Prés 7 

1020 Laeken, Brussels

+32 2 315 57 38

brussels@nettohome.be

Huishoudhulpen in Brussels

Net To Home - Gent

Merelbekestraat 116 Melle 

9090 Gent

+32 9 386 91 20

gent@nettohome.be

Huishoudhulpen in Gent