Poetshulp in Brussel

Op zoek naar een poetshulp in Brussel? Net to Home stelt zich als professioneel poetsbureau graag kandidaat om deze taak op zich te nemen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan professionele en ervaren huishoudhulpen die met een passie voor hun baan en met een glimlach op hun gezicht huishoudelijke taken op zich nemen.

 

 


Een betrouwbare huishoudhulp uit Brussel

We weten als poetsbureau hoe belangrijk het is voor onze klanten om de schoonmaak van de woning aan een vertrouw gezicht over te laten. Net daarom dat we enkel met een poetshulp werken die zelf uit de regio Brussel afkomstig is. Zo krijgt u niet om de haverklap een nieuwe huishoudhulp maar kiezen we bewust voor een vaste selectie van medewerkers die al bij u in de buurt poetsen. Uiteindelijk beslist u zelf of u tevreden bent met de poetshulp en wie er uw woning mag poetsen.


Betaling met dienstencheques

Verloning van onze poetshulpen verloopt via dienstenscheques en dit zowel digitaal als manueel, afhankelijk van wat uw voorkeur draagt. Onze mensen krijgen hierdoor een mooie en constante verloning terwijl u onbezorgd van een nette woning kunt genieten. Dankzij het gebruik van dienstencheques geniet u bovendien van een mooie belastingvermindering waardoor het totale kostenplaatje voor uw huishoudhulp in Brussel nog voordeliger wordt.


Professionele poetshulp in en rond Brussel

Bij Net to Home hechten we veel belang aan de opleiding en bijscholing van onze werknemers. Enkel zo kunnen we een gegarandeerde kwaliteit blijven aanbieden en onze klanten tevreden houden… van dag tot dag, van week tot week en van klant tot klant. Op deze manier dragen we niet alleen onze klanten een warm hart toe maar ook onze huishoudhulp in en rond Brussel. Een tevreden poetshulp haalt namelijk voldoening uit zijn of haar taken en zal dit ook uitstralen als een brand ambassador naar u als klant toe.  Hét succesrecept voor een geslaagde samenwerking en een stralende woning!


Vertel ons je gewenste dagen en voorkeuren

We bezorgen u ons voorstel binnen 48u!


Net To Home - Brussels

Avenue de la Reine des Prés 7,

1020 Laeken, Brussels

tel:+32 2 315 57 38

brussels@nettohome.be


ONZE ANDERE KANTOREN


Net To Home - Gent

Merelbekestraat 116 Melle 

9090 Gent

+32 9 386 91 20

gent@nettohome.be

Huishoudhulpen in Gent