Poetshulp in Gent

Bent u op zoek naar een poetshulp in en rond Gent? Een huishoudhulp die u met dienstencheques kunt betalen? Poetsbureau Net to Home is een gevestigde naam in het Gentse als het op onderhoud en schoonmaak van uw woning of bedrijfspand aankomt. Een gepassioneerd team van huishoudhulpen oefent dagdagelijks en met liefde voor hun vak elke schoonmaak- en huishoudtaak uit. Onder het motto “Een tevreden poetshulp is een tevreden klant” zetten we elke dag ons beste beentje of beter gezegd onze beste borstel en schoonmaakdoek voor.

 

 


Een betrouwbare en vertrouwde huishoudhulp uit Gent

Als klant wilt u graag een vertrouwd gezicht om uw woning schoon te maken. Hoe u het ook draait of keert een poetsvrouw maakt op een of andere manier deel uit van uw gezin aangezien ze zich in uw persoonlijke sfeer begeeft. Als poetsdienst uit Gent is een betrouwbare en vertrouwde poetshulp dan ook een absolute must voor ons en onze klanten. Bij Net to Home beschikken we over verschillende huishoudhulpen die in en rond Gent het beste van zichzelf geven om iedere woning spic en span af te leveren.


Poetshulp betalen met dienstencheques

Wij zijn zelf grote voorstander van het systeem met dienstencheques en bieden deze service dan ook aan onze klanten in Gent aan. Een poetshulp betalen met dienstencheques is een fluitje van een cent en kan zowel online als via de klassieke papieren versie. De correcte en marktconforme verloning van iedere poetsvrouw verloopt op deze manier van een leien dakje, wat op zijn beurt de motivatie en gedrevenheid van onze medewerkers in stand houdt. Wist u trouwens dat u via dienstencheques van een leuke korting kunt genieten dankzij de belastingvermindering gekoppeld aan deze cheques?


Kwaliteit en gedrevenheid bij iedere huishoudhulp in Gent

Net zoals iedere andere markt evolueert ook de poetsmarkt nog elke dag. Als poetsdienst in Gent scholen we onze medewerkers op gepaste wijze en ten gepaste tijde bij. Zo zorgen we voor opleidingen die niet alleen beantwoorden aan de eisen en wensen van de huishoudhulp zelf maar ook aan de kwaliteitseisen van onze klanten. Want enkele het beste is goed genoeg om uw woning in een nette en stralende omgeving om te toveren.


Vertel ons je gewenste dagen en voorkeuren

We bezorgen u ons voorstel binnen 48u!


Net To Home - Gent

Merelbekestraat 116 Melle 

9090 Gent

+32 9 386 91 20

gent@nettohome.be


ONZE ANDERE KANTOREN


Net To Home - Brussels

Avenue de la Reine des Prés 7 

1020 Laeken, Brussels

+32 2 315 57 38

brussels@nettohome.be

Huishoudhulpen in Brussels