NET TO HOME:
UW IDEALE PARTNER VOOR HUISHOUDHULP

Net To Home zorgt voor huishoudhulp in uw woning waarvoor u kan betalen op basis van dienstencheques. Terwijl u uw leven leidt, zorgen wij ervoor dat u zich onbekommerd en in een aangename omgeving thuis voelt.

Net To Home maakt deel uit van NETTO GROUP, een schoonmaakbedrijf waarbij u terecht kan voor alle mogelijke poets-, schoonmaak- en reinigingswerken.

1.

ALTIJD AAN UW ZIJDE

Alles wat Net To Home onderneemt staat in het teken van een feilloze dienstverlening aan de klant. Wij bieden u een luisterend oor, om het even of het om terugkerende of eenmalige opdrachten gaat.
2.

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID

Een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing waarborgen de kwaliteit van het geleverde werk. We waken steeds over het respecteren van de vooropgestelde vereisten en criteria.
3.

LANGETERMIJNSRELATIES MET ONZE KLANTEN

Net To Home wil langetermijnrelaties opbouwen met haar klanten aan de hand van een kwalitatieve dienstverlening bij u thuis.
4.

ONZE VISIE

Net To Home benadert de markt op een uitgesproken proactieve manier. Korte communicatielijnen, een snelle respons en oplossingen op maat kenmerken de bedrijfsfilosofie.

NEEM NU CONTACT OP MET NET TO HOME!

Bent u op zoek naar huishoudhulp? Vul hieronder dan uw gegevens in. Onze mensen nemen snel contact met u op om het aantal nodige uren, het werk dat moet worden verricht en de tijdstippen te bespreken.
CONTACTEER MIJ!